Elena Collins

RIP ??.??.1860 - 16.10.1880

Description:

collins__1_.png

Elenasta on helppo pitää. Hän nauraa paljon, vitsailee silloin tällöin ja tuntuu pitävän kaikista. Naisella ei ole ärsyttäviä tapoja, eikä huonoa mainetta. Hän on kova piikittelemään kaikkia, jotka tuntee paremmin. Elena on Deadwoodista kotoisin oleva nainen, joka on pienestä pitäen metsästänyt isänsä kanssa kaupungin lähistöllä, joten aseenkäyttökin on tuttua. Nainen on se, joka tuntee kaikki kyläläiset ja kaikki paikat, tai jos ei itse tiedä, tietää jonkun muun joka tietää. Vaikka Elena ei ole mikään rikas, hän on tottunut saamaan kaiken mitä haluaa, ja menee vaikka läpi harmaan kiven päästääkseen tavoitteeseensa. Hän on lojaali lähimäisilleen, vaikka viimekädessä oma henki on tärkeämpi. Mikäli Elenan kanssa viettää enemmän aikaa, voi alkaa ärsyttämään naisen uteliaisuus. Hän on kova tunkemaan nokkaansa toisten asioihin, ja saa silloin tällöin nenilleen.

ATTRIBUTES
Agility d6
Smarts d8
Spirit d8
Strenght d6
Vigor d6

DERIVED STATS
Charisma +2
Pace 6
Running die d6
Parry 5
Toughness 5
Grit 1
Dominion 0
Power Points: 0

SKILLS
Fightin’ d6
Riding d6
Shootin’ d6
Stealth d4

Notice d6
Streetwise d8
Survival d4

Guts d6

HINDRANCES
Loyal
Stubborn
Curious

ADVANCEMENTS
0 EDGE / TRAIT INCREASE
Tarkoituksena ois kehittää puhujapuolelle, ja mikäli peleissä tulee syitä niin voi vaihtua ‘gunslinger’ puolelle
0 Charismatic ( +2 charisma. Elena on puhelias, sosiaalinen ja meillyttävä tapaus. Naisesta on sen takia helppo pitää)
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80

Bio:

Isä: Eamon Collins
Äiti: Lorelle Collins (os. Jones)
Kaksoisveli: Harvey Collins

Elena syntyi noin kaksikymmentä vuotta sitten Irlannissa kaksosensa Harveyn kanssa tuikitavalliseen perheeseen, jonka elanto tuli maatilasta ja metsästyksestä. Elena ehti elää Irlannissa noin kahdeksan vuotta, kun perhe muutti Amerikkaan rikastumisen toivossa. Muutaman vuoden perhe eleli vähän siellä sun täällä etsien paikkaansa, ennenkuin asettui elämään Deadwoodiin. Isä meni kaivokselle töihin, äiti hoiti lapsia kotona. Isällä ei ollut tuuria mukana, vaan hän sairastui kavoksessa ja oli keksittävä uusi elanto. Niinpä metsästäminen oli toinen vaihtoehto, ja näin Elenasta ja Harveystakin tuli metsästäjiä.

Elenan sosiaalinen luonne sai perheen tunnetuksi melko positiivisellakin tavalla. Metsästäjäperhe ei kuitenkaan rikastunut, mutta pärjäsi paremmin kuin Irlannissa. Elenan isä onnistui saamaan apassien kanssa aikaan toimivan sopimuksen, he saisivat metsästää apassien alueella jonkun intiaanin valvonnassa, mikäli he toisivat intiaaneille aina jotakin vastalahjaksi.

Worst Nightmare
Kuolema (ei niinkään oma kuolema, vaan läheisten kuolema ja siihen liittyvä yksinäisyys)

Elena Collins

Deadlands: The Last Sons Zirokko