Deadlands: The Last Sons

Harrin ja Anskun Missio

// Oksennan vaa tän tänne ettei tuu tyhmää aukkoo recapeissä. Aivan totaalista kuraa koko teksti, mut ainaki jotain muistiinpanoja sitten.//

Pv 1:
Bear Butte. Lunta tosi paljon, sitä tulee tosi paljon lisää. Sota ”jäissä” koska lunta niin paljon.

Pv 2: Matkustamista

Pv 3: Laramie (20..??)
Iltapäivällä saavuttiin. Keskellä pääkatua on menossa jonkinlainen tilanne, sillä kaks porukkaa osottelee toisiaan aseilla. Molempien porukoiden johdossa näyttää olevan jokseenkin fiinin näköset miehet, jotka näyttää aika samanlaisilta. Ehkä kaksoset? Tai ainakin veljekset. Pian raivokas ja nopea ammuskelu alko ja sit ne peräänty molemmat mestoihinsa.

Mentiin Miner Union of Laramieen, siellä William otti meidät vastaan ja kerto taustoista. Veljekset olivat saapuneet Laramieen isänsä käskystä jonkun aikaa sitten, etsimään rikkauksia. Veli sairastu matkalla, sitä hoidettiin jossain (Shaipenne?). Lääkäri oli varma että veli ei enää selviä. Tohtori kuitenkin oli tahton kertoa jotakin Williamille, mutta tohtori kuoli ennenkuin ehti kertoa. Ja yhtäkkiä veli olikin terve, mutta Williamin mielestä ei ollut enää hänen veljensä sillä yhtäkkii veli alko pyytää enemmän firmasta ja painelikin sitte pihalle ja pisti omansa pystyyn

Mentiin Laramies Miner Unioniin jossa Aron otti meidät vastaan. Aron sano, että ei oo koskaa tullu toimee Williamin kanssa ja kaikki ois Williamin vika. Kierreltii hieman kylässä ja kyläläiset kertoili et molemmat veljekset on perseestä et menis vaan pois. Ulkopuolisilta aika yhteneväinen tarina aiheesta: Veljekset tul, perusti firmat ja riitely alko.

Näyssä Wanekia näkee kadun, sitte koko Laramien. On paljon lunta, lumella on verta ja kadun reunoilla näkyy aseistettuja ihmisten varjoja joiden takana on isommat varjot. Lumeen piirtyy luvut 2 ja 3. Lumessa lojuu puinen marionettinukke.

The end.

Comments

Zirokko

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.